17 вересня 2010 р.

Поділитись

У ТВК - наші представники

     Декілька днів тривала інтрига навколо утворення ТВК для участі у Виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року. І ось, вчора вечером, на сайті Центральної виборчої комісії, розміщено результати створення місцевих ТВК всіх рівнів.
     У результаті жеребкування щодо включення кандидатур до складу територіальних виборчих комісій шість представників від Львівської обласної організації політичної партії «Українська платформа» затверджені Центральною виборчою комісією як члени ТВК різних рівнів. 
     Так, зокрема, Дуда Наталія буде представляти нашу організацію у Львівській обласній ТВК. У виборчій комісії м. Львова  відстоювати інтереси своїх однопартійців буде Каган Костянтин.  Деревяга Павло включений у склад Жовківської районної виборчої комісії. Від місцевої організації Золочівського району у склад відповідної ТВК включено Завійську Оксану. Ще два наших однопартійця будуть репрезентувати нашу політичну силу у ТВК м.Борислава та м.Дрогобича. Це, відповідно, Кармазин Мирослав та Борик Оксана.
     Сподіваємось, що представники нашої політичної сили поставляться до виконання своїх зобовязань з великою відповідальністю.
     
blog comments powered by Disqus