23 вересня 2010 р.

Поділитись

Злагоджена робота активу - запорука успіху на виборах


Підготовка до місцевих виборів 31 жовтня – головне питання розиширеної наради, що відбулась 19 вересня у Львівській обласній організації політичної партії «Українська платформа». На зустрічі були присутні кандидати в депутати до обласної, міських, районних, сільських та селищних рад, а також кандидати в мери міст обласного значення.

Провів нараду  Голова обласної організації політичної партії «Українська платформа» Михайло Кравець. Він розповів партійному активу Львівщини про підготовку до виборів. Узгоджено графіки проведення районних та міських зборів організацій, взаємодію регіональних штабів із колегами з обласного штабу. Узгоджено формування партійних списків кандидатів до рад всіх рівнів та у мажоритарних округах.

В.о. заступника голови виконкому обласної організації Степан Кухта ознайомив присутніх із пакетами документів необхідних для висування кандидатів у депутати. Разом із головами міських, районних організацій розглянув терміни і порядок подачі документів у відповідні виборчі комісії.

Під час наради звернуто увагу на кількісне і якісне зміцнення місцевих організацій. Адже, саме, збільшення членів Партіїї та її прихильників на місцях дасть змогу у майбутньому не тільки вибрати депутатів, але і реально впливати на роботу місцевих органів влади. 
blog comments powered by Disqus