19 серпня 2010 р.

Поділитись

Привітання з Днем Незалежності України лідером Партії "Українська платформа"

Дорогі українці!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Дня Незалежності України!

19 років тому наша країна, яка має багатолітню історію, виборола довгоочікувану незалежність. За цей час вона виростила нову генерацію національно свідомих людей, які знають  лише незалежну Україну, які мають нове, сучасне бачення розвитку держави і суспільства. Є старше покоління, яке застало іншу державу і може мати свій погляд на наше життя. Але спільне одне – абсолютна більшість з нас хоче жити у заможній і вільній Україні.

Та що таке заможна Україна? Це, перш за все, комфортне життя в нашому рідному селі, місті або області: робочі місця, діючі виробництва, якісні медицина, освіта, комунальні послуги та сучасне і доступне дозвілля.  Чи стане це бажання дійсністю, залежатиме від того, наскільки спроможною, чесною, відкритою та справедливою буде місцева влада, і наскільки ми самі вимагатимемо від неї бути такою.

У день державного свята незалежності, що для кожного українця має стати найголовнішим святом, бо «В своїй хаті – своя правда, і сила, і воля», хочу побажати всім незламної віри у майбутнє рідної країни, сили духу та любові один до одного.
        
Слава Україні!



З повагою

народний депутат України,
лідер Партії «Українська платформа»
Павло Жебрівський  
blog comments powered by Disqus