24 серпня 2010 р.

Поділитись

З Днем Незалежності !

24 серпня 1991 р. Верховна Рада України прийняла історичний документ виняткового значення для долі українського народу - Акт проголошення незалежності України. У цьому документі говорилося: «Виходячи із смертельної небезпеки, яка нависла над Україною у зв'язку з державним переворотом в СРСР 19 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, виходячи з права на самовизначення, передбаченого Статутом ООН та іншими міжнародно-правовими документами, здійснюючи Декларацію про державний суверенітет України, Верховна Рада урочисто проголошує незалежність України та створення самостійної української держави - України. Територія України є неподільною і недоторканною. Віднині на території України мають чинність винятково Конституція і закони України.»

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої країни як демократичної, правової, економічно міцної,  знаної та впливової серед світової спільноти держави.
Перед Україною та її громадянами постали  масштабні та складні завдання. Але я вірю, що ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху утвердження і розквіту української спільноти.
Нашій молодій державі виповнюється 19 років.
З цієї нагоди вітаємо членів Партії, їхні родини, симпатиків, всіх громадян.
Щастя Вам, благополуччя, здоровя і сил для розбудови України, захисту її суверенітету та незалежності.
Разом збудуємо вільну, соборну і могутню державу на єдиній спільній платформі – «Українській»!
Слава Україні!
З повагою
Голова ЛОО Політичної партії
«Українська платформа»                                                        Михайло КРАВЕЦЬ

blog comments powered by Disqus