23 серпня 2010 р.

Поділитись

Святкуємо День Незалежності

 Цьогорічне святкування найбільшого державного свята в Україні – Дня Незалежності – не обмежується одним днем. Воно триватиме з 20 до 24 серпня і поєднує в собі різні заходи.
 Так, зокрема, Львівська обласна організація Політичної партії «Українська платформа» організувала виступ учасників «Сальса Клубу» при вході у Парк культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького.  
У той час коли колектив тішив львівян та гостей нашого славного міста своїм мистецтвом, бажаючі підходили до організаторів і знайомилися із програмними засадами нової - для багатьох - партії.
Активісти  ознайомлювали бажаючих із Програмою Партії, дарували їм календарики, розказували про партійне життя організації. 
Чимало людей приєдналися до церемонії покладання квітів від імені Львівської обласної організації Партії до каменя на місці якого мають встановити памятник «Борцям за волю України».
Гарячими аплодисментами підтрималили присутні у цей недільний погожий день Назарчика Соху, який отримав Подяку від імені Голови обласної організації Партії Михайла Кравця за святкування у вишиванці. 
Таку ж подяку отримали Софійка Гута та Роман Фединяк. Всім присутнім було зачитано привітання із Днем Незалежності від імені лідера Партії, народного депутата України Павла Івановича Жебрівського.    
Такий захід ще раз продемонстрував важливість спілкування віч-на-віч із людьми, котрі виявили неабиякий інтерес і взяли участь у відзначенні разом з нами Дня Незалежності.



     

blog comments powered by Disqus