1 червня 2010 р.

Поділитись

Турбота про підростаюче покоління



31 травня 2010р Голова Львівської обласної організації партії “Українська платформа” М.Кравець перебував у Бродівському районі області, де проведено робочу зустріч з керівниками районної організації, партійним активом. Також відбулася зустріч з працівниками Бродівського районного центру науково-технічної творчості та учнівської молоді, який очолює
О.Крикавський.
Підсумовуючи результати зустрічі з керівниками центру, викладачами та керівниками гуртків М.Кравець зазначив: не зважаючи на економічну не стабільність, залишковий принцип фінансування позашкільних закладів, рівень оплати праці керівників гуртків, працівники центру працюють можна сказати на власному ентузіазмі.
Адже на сьогоднішній день в центрі працює 48 різноманітних гуртків ,в яких задіяні 492 учні. Ці діти однозначно вже в певній мірі зайняті в позаурочний час і будь-яких хибних звичок на вулиці не набудуть.
Львівська обласна та Бродівська районна організація політичної партії “Українська Платформа” в міру своїх можливостей сприяють участі у змаганнях.
Також хочу відмітити великий оптимізм і бажання працювати нашого О.Крикавського , який багато робить для виховання дітей .
За підтримки Львівської обласної та Бродівської районної організації партії, гуртківці з авіа-моделювання взяли участь в обласних змаганнях в м. Великі Мости Львівської області, де посіли призове місце.

blog comments powered by Disqus