23 червня 2010 р.

Поділитись

"Львівські Зорецвіти"

Всеукраїнський дитячий пісенний фестиваль-конкурс «Зорецвіт» відбувся днями на Житомирщині. Співоче поле села Мар»янівка зібрало цього року 120 дітей з 22 областей України.
Оскільки цей конкурс проходив під патронатом народного депутата України, Голови Політичної партії «Українська платформа»Павла Жебрівського, а Львівська обласна організація партії створена три місяці тому, відбіркові конкурси в районах області, за винятком Бродівського району, і відповідно обласний відбірковий конкурс не проводився.

Тому в фестивалі-конкурсі взяла участь нечисленна делегація від Львівської області.
Львівщину представляла Анна Стех м. Броди ,яка отримала подарунок та грамоту фестивалю.
Поза конкурсом Ольга Довбета з м. Броди , юна співачка виконала пісню «Хочу співачкою я стать» автором та композитором якої є її земляк Ігор Стех, нагороджена Дипломом та цінним подарунком.
Організатори фестивалю радять не засмучуватися конкурсантам, які цього року не отримали призових місць, оскільки удосконаливши свої таланти, вони матимуть нагоду завітати на
Всеукраїнський дитячий пісенний фестиваль-конкурс «Зорецвіт»,який традиційно відбудеться на Житомирщині влітку наступного року.
В рамках проведення фестивалю відбулося засідання Центральної Ради партії, в якій взяв участь Голова Львівської обласної організації Політичної партії «Українська платформа» Михайло Кравець.
На засіданні Центральної Ради партії розглянуто питання про політичну ситуацію в Україні, підготовку до місцевих виборів, а також питання внутріпартійного життя.
blog comments powered by Disqus