17 червня 2010 р.

Поділитись

Лідер Партії “Українська платформа ”відвідав Львівщину.

10-11 червня 2010 року на Львівщині перебував народний депутат України Павло Жебрівський. Перший день візиту розпочався із зустрічі з представниками обласної організації “Української платформи”. Під час зібрання основними завданнями для місцевих «платформівців» політик окреслив завойовування довіри кожного пересічного мешканця Львівщини та підготовка до виборів органів місцевого самоврядування.
Після тривалої бесіди з партійцями народний депутат відправився до прикордонної території: міст Жовква та Рава–Руська. Тут Павло Жебрівський зустрівся із членами та симпатиками партії, представниками трудового колективу Рава-Руського міського будинку школяра, можливими від партії кандидатами в депутати до районних та міських рад. Не забарилася і зустріч із партійцями районної та міської організацій, де присутні обговорили проблеми та шляхи їх вирішення, а також подальші плани розвитку політичної сили.
Основною ж метою візиту стало вироблення механізмів для подолання найбільших проблем прикордонної Жовківщини – Львівського сміттєзвалища, занепад Рава-Руської, а також окреслення основних завдань соціально-економічного розвитку регіону.
Спілкуючись із мешканцями Жовківщини, лідер “Української платформи” зрозумів, що турбує людей безробіття - вони змушені їхати у світи, аби заробити копійчину на життя. В зв’язку з цим, партійний лідер окреслив для своєї політичної сили на місці найближчі плани: виробити стратегію розвитку регіону, аби вирішити ці болючі питання.
Завершенням дня стала участь Павла Жебрівського в прямому ефірі програми «Прямим текстом» на «УТ-Захід», де зі своїм опонентом із Партії регіонів Петром Писарчуком політик дискутував на тему згортання демократії в Україні та формування авторитарного режиму.
Наступного дня Павло Жебрівський у програмі “Слово депутата” з Оксаною Колодрубець, що на 12 каналі Львівської обласної державної телерадіокомпанії, чітко зазначив, що метою приїзду є презентація політичної партії “Українська платформа” та відвідини виборців Львівщини, адже депутатська робота – не тільки у стінах Верховної Ради чи її комітетах.
Другий день перебування на львівській землі виявився медійно насиченим, через це одразу після ефіру голова політичної сили попрямував на прес-конференцію, тема якої звучала так: «Що потрібно Україні. Опозиція чи альтернатива?»
На зустрічі Павло Жебрівський відзначив, що сьогодні Президент контролює не тільки парламент, уряд, але й судову систему та силові структури. За його словами, на ключові посади в МВС та СБУ призначаються тільки вихідці зі Східної України.
Підводячи цей факт до діяльності опозиції за таких умов, народний депутат наголосив: «Я згоден, що опозиції треба об’єднуватися, але це об’єднання не повинно бути під якусь особистість. Для того, щоб об’єднання відбувалися на демократичному рівні, потрібно діяти як демократу!»
Представники місцевих ЗМІ отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання і мали можливість особисто поспілкуватись з відомим політиком.
blog comments powered by Disqus